Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir süre önce meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 9 yaşındaki İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Ömer Faruk Çetin’in ardından yoğun bakımda tedavisi süren 3 yaşındaki kardeşi Elif Naz Çetin de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti
Sakarya'da öğretmenlik yapan Abdullah Çetin'in kullandığı aracın kaza yapması sonucu araçtan bulunan ve hayatını kaybeden oğlu 9 yaşındaki Ömer Faruk Çetin'in ardından hastanede yoğun bakımda tutulan 3 yaşındaki Elif Naz Çetin de tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak yaşama veda etti.
Elif Naz Çetin de tıpkı ağabeyi Ömer Faruk Çetin gibi Alaplı Çatak Köyüne getirildi. Çetin, Çatak Köyü’nde öğle namazından önce gözyaşları içinde aile mezarlığına defnedildi. Cenaze töreninde akrabaları sinir krizi geçirirken, Sivas’taki bir hastanede tedavi altında bulunan baba Abdullah Çetin ve anne Hatice Çetin ise taburcu edildiği belirtildi.
Bilindiği gibi aile ziyareti için önce Trabzon’dan Kahramanmaraş’a ardından da Alaplı ilçesindeki ağabeyinin oğlunun düğününe katılmak üzere yola çıkan ve Sakarya’da öğretmenlik yapan Abdullah Çetin yönetimindeki 67 SK 141 plakalı otomobil, Sivas'ın Suşehri ilçesinde trafik kazası geçirmişti.
Kazada, baba Abdullah Çetin ile birlikte araçta bulunan eşi Hacer ve çocukları Ömer Faruk ve Elif Naz Çetin yaralanmış ve tedavi altına alınmıştı. Suşehri Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürdürülen yaralılardan 9 yaşındaki Ömer Faruk Çetin hayatını kaybetmiş ve baba ocağı olan Alaplı ilçesine bağlı Çatak Köyünde aile mezarlığına defnedilmişti. Kaza sonrası hastanede yoğun bakımda tedavisi süren Elif Naz Çetin ise tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Öte yandan iki kardeşin bir hafta ara ile yaşamını yitirmesi ilçede derin üzüntüye neden oldu.