MHP'nin Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker yazılı bir açıklama yaparak  AKP milletvekili Ercan Candan'ın milliyetçi olduklarına dönük sözlerini eleştirdi.

Şeker  'Açılımın mimarı Türklük düşmanı, bebek katili Abdullah Öcalan'ın yol arkadaşları olan AKP'nin milletvekili sayın Ercan Candan, Başbakan'ın bölünmeyi millete hazmettirmekle görev verdiği akil adam kadrosunu kıskanmış olacak ki kendisi şimdiden harekete geçerek ziyaret ettiği şehit aileleri derneğinde Abdullah Öcalan'ı nasıl kendilerine önder yapıp ABD ve İsrail'in Ortadoğu'da verdikleri Eşbaşkanlık adı altındaki taşeron oldukları gerçeklerini anlatmak yerine Başbakan'ın milliyetçiliği ayaklar altına aldık sözlerini bu milletin her türlü ihaneti unuttuğunu sanarak MHP'den daha çok milliyetçi olduklarını söylemiştir' dedi.

MHP ilçe Başkanı eleştirilerine şöyle devam etti:

HAÇLI DUYGULARINA SAHİP BİR MİLLİYETÇİ

Sayın Ercan Candan, sizler 30 bin kişinin katili olan olup şimdi barış güvercini gibi gösterip kahraman yapmaya çalıştığınız kürdistan milliyetçiği yapanlarla aynı milliyetçiliğe sahip olabilirsiniz, Irak'ta camiler basılıp Müslümanlar katledilirken evlerine sağ salim dönmelerini istediğiniz Amerikalı askerlerin milliyetçisi de olabilirsiniz ya da haçlı seferlerini överek kültürel etkileşim olduğunu düşündüğünüz haçlı duygularına sahip bir milliyetçi de olabilirsiniz. Ama  sizler geçmişte hainlerin, işgalcilerin  ve sömürgecilerin, haçlı heveslilerinin yapamadıkları Türkle, Türkiye ile, Bayrakla, Türk milliyetçiliğiyle, Mustafa Kemalle hesap görmek isteyenlerin karşısına her daim çıkan ve çıkacak olan Türk milliyetçilerinden biri olamazsınız.

Aziz milletimiz artık gerçekleri görmektedir. Fakirleştirerek kuru ekmeğe mahkum ettiğiniz makarna ve yağ karşılığında zorla partilerine üye yapıp duygularını sömürdüğünüz milletimiz din istismarcılarına gereken cevabı sandıkta verecektir.

CUMHURİYET ÇÖKERTİLMEK İSTENMEKTE

Türkiye çok tehlikeli süreçten geçmektedir. Türkiye Cumhuriyeti çökertilmek istenmektedir. İmralı canisinin istediği budur. Türk milletinin geleceği, AKP'nin çamur ve pislik dolu siyaseti ile kirlenmektedir. Ancak MHP oldukça bunu başaramayacaklardır. Son günlerde bağımsızlığın ve direnişin son kalesi olan MHP'ye saldırmaları bu yüzdendir.

EREĞLİ BELEDİYESİ'Nİ ALACAĞIZ.

Ülke de ki son gelişmeler, MHP'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin üniter yapısı  ve Türk Milleti'nin hükmi şahsiyeti için ne kadar değerli bir yapı olduğunu açıkça ortaya çıkarmıştır. Bu ihtiyaç; önce 2014'te Ereğli Belediyesi'ni alarak daha sonra 2015'te yapılacak genel seçimlerde Zonguldak ve Türkiye genelinde MHP'nin iktidarı niteliğinde karşılığını bulacaktır.