Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Havva Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Çevre Koruma Derneği'ni ziyaret ederek, Başkan Meltem Gürbüz'e başta file projesi olmak üzere çevreyle ilgili bütün projelere destek vermeye hazır olduklarını söylediler.
AKP İl Kadın Kolları Başkanı Yılmaz, "Çevre konusu bizim için önemli, varsa değişik projeleriniz bunları öğrenmek istiyoruz, bunları öğrenip size destek olmak istiyoruz. Bayanlar Türkiye'de çok fazla iş yapamıyor, o yüzden sise destek vermek istiyoruz. Son zamanlarda çevreyle ilgili ziyaretleriniz sürüyor, takip ediyoruz" dedi.
Zonguldak Çevre Koruma Derneği Başkanı Gürbüz ise, ziyaret için teşek-kür ederek, "Bizim projelerimiz öncelikle kadınları ilgilendiriyor. Evin hakimi ve çocukları yetiştirenler bizler olduğumuz için kadınları çalışmalarımıza dahil etmek gerekiyor. Çocukların çevreye duyarlı ve onların iyi alışkanlıklarla yetişmesi açısından son derece önemli, duyarlı davrandığınız için teşekkür ediyorum. Projemiz gerçekleştiğinde biz de sizden zaten destek isteyeceğiz. Karton ve bez çantayı yaygınlaştırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.