Alaplı Çevre Koruma Derneği Başkanı Mustafa Türkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ve Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Gülek Sayın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Alaplı Çevre Koruma Derneği Başkanı Mustafa Türkoğlu, Emniyet Müdürü Erkan Tektaş'ın Alaplı'da görev yaptığı sürece başarılı çalışmalara imza attığını belirterek Ereğli'de de başarılı olacağına inandıklarını belirtti.
Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş da Alaplı'da bulundu süre zarfında kurum, kuruluşlar ve vatandaşlarla uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek Alaplı Çevre Koruma Derneği Başkanı Mustafa Türkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini bildirdi.
Alaplı Çevre Koruma Derneği Başkanı Mustafa Türkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Alaplı'ya atanan İlçe Emniyet Müdürü Gülek Sayın'ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan Alaplı Çevre Koruma Derneği Başkanı Mustafa Türkoğlu, İlçede asayiş ve güvenin sağlanmasında üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışan Emniyet Teşkilatına Dernek olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Gülek Sayın da ilçede iş birliği ve dayanışma olduğu müddetçe güzel çalışmalara imza atılacağını belirtti.