22 Nisan 1992 yılında yayın yaşamına başladığından bu güne çeyrek yüzyılı geride bırakan Gazeteniz Önder 26. Yayın yıldönümüne ulaşmanın coşkusunu okurları ile paylaşmaya devam ediyor.




UYSAL

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,  Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Celal Bozkuş, Sorumlu Yazıişleri Müdürü Mustafa Kemal Bektaş tarafından karşılandı. Uzun bir süre haber merkezimizde bölgemizin genel sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüş alış verişinde bulunan Hüseyin Uysal, Ereğli Önder’in kişi hak ve özgürlüklerine olan saygılı ve toplumsal konulardaki duyarlılığını önde tutan yayın politikasına vurgu yaptı.





GÜNDOĞDU

CHP’nin önceki dönem İl Genel Meclis Üyelerinden Kenan Gündoğdu da, Ereğli Önder’in dostu ve iyi bir okuru olduğunu gösteren ziyaretinde doğum günü pastasını, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Celal Bozkuş, Sorumlu Yazıişleri Müdürü Mustafa Kemal Bektaş ile birlikte kesti. Gündoğdu, Önder’in yayın politikasını “Hep önde hep Önder” sözleriyle özetledi.






KANDİLLİLİLER DERNEĞİ

Kandilli Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Us, Başkan Yardımcısı Güler Önder ve Genel Sekreter Bülent Akçakese de, Ereğli Önder’in yayın yıldönümünü ziyaretleri ile kutladılar. Başkan Av. Korhan Us, Önder Gazetesi’nin Kandilli’ye ve derneğin etkinliklerine gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Yeni Yayın Yıldönümünüzü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.