Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Deneteme Büro Amirliği ekiplerince ilçe genelinde rutin denetimler devam ediyor. Daha önce belirli noktalarda yapılan uygulamalar bu kez farklı bölgelere kaydırılıyor. 13 Nisan Salı günü akşam saatlerinden itibaren ise İstanbul yol ayrımı ile Atatürk Anıtı önünde iki ayrı uygulama gerçekleştirildi. Araçlarda cam filmi olan sürücüler ceza yememek için filmleri kendileri söktü.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi İstanbul Yol ayrımı ile sahil güzergahındaki Atatürk Anıtı önünde cam filmi ve abart egzoz uygulaması gerçekleştirdi.

Uygulamada cam filmi olan araç sürücülerine filmleri sökmeleri konusunda uyarıda bulunuldu. Cam filmlerini sökmek istemeyen sürücüler kesilecek cezayı duymaları üzerine kendi elleri ile filmleri sökerek uygulamadan ayrıldı. Motosiklet ve sürücülerinin de kontrol edildiği uygulamada 48 araç uygulamaya alınırken, araç ve sürücülerine ceza kesilmediği öğrenildi. Yapılan uygulama ve denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.