CHP’den Devrek Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulunan ve Devrek’in 126 yıllık tarihinde ilk kadın belediye başkan adayı olmaya kararlı olan Songül Malkoç ilgi görüyor.

 

SONGÜL MALKOÇ’UN MECLİS ÜYELİĞİNE YOĞUN İLGİ VAR

Aday adayı Songül Malkoç’a belediye meclis üyesi olarak destek verenlerin de sayısının her geçen gün attığı açıklandı. Daha önce aday adaylık başvurusu yapan; İlçe kadın Kolları Başkanı Emine Kara, Eski kadın kolları başkanı Meral Müfettişoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kıycı,  mevcut belediye meclis üyeleri Mehmet Akman, Bayram Çınar, İl genel meclis üyesi Bekir Kayaaltı’na  yenileri eklendi.

CHP’den Devrek Belediye Başkanlığına  aday adayı olan Songül Malkoç’un listesinden aday adayı olmak için 2002-2009 yılları arasında CHP İlçe Başkanlığı yapan Murat Altunok, eski ilçe başkanlarından  Aslan Karahan, Devrek’in saygın iş adamları Mustafa Esen ve Mehmet Yağcı’da belediye meclis üyesi olabilmek için parti teşkilatına aday adaylık başvurusunda bulundular.

 

“CHP’NİN İKTİDARI YAŞAYACAĞIZ”

CHP Devrek İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Seyrekbasan’ın aday adaylık başvurularını kabul ettiği toplantıda konuşan CHP Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Songül Malkoç, “Bugün burada belediye meclis üyelerimizle belediyeyi almanın startını veriyoruz.  Birbirinden değerli ağabeylerim, kardeşlerim ve arkadaşlarım  bugün belediye meclis üyeliği adaylığı için partimize başvurularını yapıyorlar.  Devrek’e 7 yıl hizmet vermiş partimizin ilçe başkanlığını yapmış Murat Altunok aynı şekilde Aslan Karahan Abimiz ilçe başkanı olarak Devrek’e hizmet verdi. Ayrıca Mustafa Esen, Mehmet Yağcı abim Devrek’e iş hayatında hem de sosyal anlamda büyük emekleri olan insanlar. Ben ilçe başkanım Yaşar başkanımızda bunların yanında olmasını bu ağabeylerimize ve partililerimize destek vermesini isterdim.  Ben diyorum ki 2014 Mart ayı sadece bahar çiçeklerinin açıldığı bir ay olmayacak aynı zamanda Devrek’te CHP’nin iktidarı olacaktır.  Eğer şayet Cumhuriyet Halk Partisi yani 1989 yılında Üye olduğum Partim beni Devrek Belediye Başkan Adayı olarak gösterirse ben bu kadroyla  Devrek’i yönetmeye şimdiden söz veriyorum.  Devrek’te çok işler yapacağımızın altını çiziyorum. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

 

ALTUNOK; NİYETİMİZ MECLİS ÜYELİĞİ DEĞİL BELEDİYEYİ KAZANMAK

Belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu yapanlar adına konuşan Eski İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi aday adayı Murat Altunok ise; “1993 yılında üye olduğum CHP’de 2002 ile 2009 yılları arasında İlçe Başkanlığı görevi yapmaya nail oldum. Bugünde Partimden İlçeme Belediye meclis üyesi olarak hizmet edebilmek için arkadaşlarımızla birlikte adaylık başvurusu yapıyoruz.  Bizim bugün burada hiçbirimizin belediye meclis üyesi olmak gibi bir niyeti yok. Hepimizin tek hedefi var oda; Devrek’te Belediye seçimlerini kazanmak. Bugün buradaki ruhun ve heyecanın Genel Merkez ve Partinin yetkili organları tarafından çok iyi şekilde değerlendirileceğine yürekten inanıyorum.  Yerel iktidara yaklaştığımız bu süreçte bütün Aday Adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.