CHP Kdz.Ereğli İlçe Örgütü, Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçağı makamında ziyaret ederek polis haftasını kutladı.

 

Bu yıl 166’ncısı kutlanan polis haftası nedeniyle CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve ilçe yöneticileri Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak’ı makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarının devamını dilediler. İlçe Başkanı Kartal ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında polislik mesleğinin ne kadar zor bir meslek olduğunu bildiklerini ve her konuda Türk polisinin yanında olacaklarını dile getirerek, “Öncelikle bu hafta içinde kutlamakta olduğumu polis haftanızı en içten dileklerimle şahsım ve partili arkadaşlarım adına kutluyorum. Gerçekten Ereğli’de çok güzel işlere çok güzel başarılara imza attınız inşallah bundan sonra bu tür çalışmalarınızı aralıksız sürdürürsünüz. Polis mesleğinin yıllardır ne kadar zor bir meslek olduğunu biliyoruz bizler Cumhuriyet Halk partisi olarak sizlere görevinizde başarılar diliyor ve polis haftanızı bir kez daha bütün içtenliğimizle kutluyoruz” dedi.

 

“EMİN ADIMLARLA

İLERLİYORUZ”

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi: Sizlere öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı ben ve ekip arkadaşlarım adına teşekkürlerimiz sunarım. Bizlerden önce Ereğli’de gerçekten birçok başarılı çalışmalara imza atılmış bizlerde göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar bu başarıları devam ettirme yolunda emin adımlar ile ilerliyoruz. Sizlerin ve bizlerin el elle vererek yapacağı çalışmalar sonucunda Ereğli gerçekten daha huzurlu ve güvenli bir ilçe olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerim ile tüm Türkiye’nin ve tüm ulusumuzun polis Haftasını bir kez daha kutlamak istiyorum.