Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları üyeleri, Zonguldak’ın tüm belde ve mahallelerinde Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın Silivri sözlü savunmasını içeren “Suçum Ne?” adlı kitabı dağıtıyor. CHP Zonguldak 1’inci Sıra Milletvekili Adayı, Ergenekon davası tutuklusu Prof.Dr.Mehmet Haberal’ın suçunun ne olduğu bilinmeden Silivri Tutukevi’nde tutulmasına tepki gösteren Ulaş Gültekin adlı üye, “Haberal’ın suçu yok. Bunu biz biliyoruz, ama yakında herkes öğrenecek” şeklinde konuştu. Gültekin sözlerini şöyle sürdürdü;
“Mehmet Haberal’ın Silivri’de yattığı sürede yazdığı ‘Suçum Ne?’ adlı kitabı sokak sokak dolaşarak vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Şimdiye kadar en az 500 haneye bu kitabı verdik. 450 kişinin olumlu tepkisiyle karşılaşmak bizleri motive etti.”
Bir diğer CHP Gençlik Kolları Üyesi Serkan Özelli ise, “Araçlarımızla tüm Zonguldak’ı geziyoruz. CHP’yi bu kentte birinci parti yapmak için varımızı yoğumuza katarak gece gündüz çalışıyoruz. Kentte bizim gibi 30 araç daha bu şekilde dolaşarak vatandaşlarımızla buluşacak” dedi.