CHP Alaplı Kadın Kolları tarafından Iğdır’daki bir ilköğretim okulundaki öğrencilere bot, mont ve giyim yardımında bulunuldu. 
Düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri, ilçe, bölge ve ülke genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlar, etkinliklerle dikkatleri üzerine çeken bölgenin en aktif kadın kolları olarak gösterilen CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal ve yönetimi, soysal medya üzerinden bir öğretmenin öğrenciler için yardım çağrısı üzerine Iğdır’daki bir ilköğretim okulundaki öğrencilere bot, mont ve giyim yardımında bulundu.
CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal, Kadın Kolları olarak kendi imkanları ve hayırseverlerin destekleri ile aldıkları giyim yardımlarını Iğdır’daki bir ilköğretim okulunda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdıklarını söyledi.
CHP Kadın Kolları olarak İhtiyaç sahibi öğrencileri az da olsa sevindirmek için imkanları ölçüsünde çalışmalar yaptıklarını belirten Uysal, “ Sosyal medya üzerinden bir öğretmenimizin çağrısı üzerine kendisi ile irtibata geçtik. Iğdır’da bir ilköğretim okulunda okuyan öğrencilerimizin mont, bot ve giyim ihtiyacının olduğunu öğrendik. Bizde bu konuda neler yaparız düşüncesiyle hareket ederek kendi imkanlarımızla ve hayırsever vatandaşlarımızın da desteği ile öğrencilerimize bot, mont ve giyim yardımında bulunduk. Öğrencilerimize teslim edilmek üzere kargoya vererek ulaştırılmasını sağladık. Ben bu anlamda destek veren hayırsever vatandaşlarımıza cefakar ve fedakar kadın kollarımın değerli üyelerine teşekkür ediyorum ” dedi.