CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, Alaplı CHP İlçe Başkanı Nuri Tekine ait ‘Seçkin Otomotiv’ adlı işyerinin açılışını yaptı.

 

Açılış törenine, CHP Grup Başkan Vekili İzmir Milletvekili Kemal Anadol,  CHP Zonguldak Milletvekilleri Ali Koçal, Ali İhsan Köktürk, Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Açılış töreninde konuşan Alaplı CHP İlçe Başkanı Nuri Tekin, tüm davetlilere katılımlarından ötürü teşekkür ederek, Seçkin Otomotiv’in yalnızca Alaplı’ya değil tüm bölgeye hizmet vereceğini söyledi. Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ise konuşmasında, Alaplı’ya yeni bir işyerini daha açılışı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, katılan davetlilere teşekkür etti.  CHP Gurup Başkan Vekili İzmir Milletvekili Kemal Anadol ise yaptığı konuşmada, Tekin ailesinin 40 yıldır tanıdığını belirterek bu ailenin Atatürk’e ve değerlerine sahip olması sebebiyle her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Alaplının siyasi yaşamımda çok önemli bir yeri olduğunu kaydeden Anadol, “ Alaplı Türkiye’nin en güzel yerlerinden biridir. Alaplı’nın meşhur meyvesi olan üzümü çok büyük ekonomik değeri vardır. Ancak üzümün azaldığını duyuyorum. Bunu tekrar canlandırmak lazım” dedi. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.