Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ve yönetim kurulu üyeleri, özel Anadolu ve Echomar hastaneleri ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret ettiği bildirildi.


 

PROFESÖR VE DOÇENT VURGUSU

Konuya ilişkin İlçe Başkanlığı'ndan ziyaretlere ilişkin yapılan açıklama şu şekilde: "İlçe Başkanı Ocakcı, yönetim kurulu ve kadın kollarının ilk ziyareti Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Şahin Elçi’ye oldu. Anadolu Hastanesi ziyaretinde konuşan Ocakcı, tekrar göreve gelme amaçlarının kentimize yapılacak her türlü çalışmada var olmak olduğunu söyledi.  Şahin Elçi’de Ocakcı ve yönetim kurulu üyelerine Anadolu Hastanesi bünyesinde Ereğli’ye verdikleri sağlık hizmetleri hakkında kısa bir bilgi verdi. Hastane bünyesinde profesör ve doçent doktorların da katılacağını söyledi.

 

KAZADA YARALANMIŞTI

Ocakcı ve beraberindekiler Zonguldak-Ankara karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana kazada yaralanan ve tedavisi Anadolu Hastanesinde devam eden Oğuz Karakuş’u da ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

MODERN HASTANE KAVRAMI

Ocakcı ve yönetim kurulu üyelerinin bir diğer adresi ise Kdz. Ereğli Echomar Hastanesi Başhekimi NevzatÇimenoğlu oldu.  Ocakcı, yeni yapılan ek hastane binası için hayırlı olsun dileklerini iletti.  Ereğli’mize yapılacak her artı değerin önemini vurguladı. Hem sağlık, hem de çalışan istihdamı açısından önemini vurguladı. Ziyarette Kdz. Ereğli Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu ise yeni yapılan hastane binası ile Ereğli’ye daha iyi sağlık hizmeti vereceklerini ve modern hastane kavramının daha üst seviyelere taşınacağını belirtti. Çimenoğlu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Echomar hastanesi çalışanları adına teşekkür ettiklerini söyledi.


 

AYRICALIKLI OLMALIDIR

Ocakcı ve yönetim kurulu üyelerinin son ziyaretleri ise Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen’e oldu. Demirdüyen ile sohbet eden Ocakcı, şehit yakınları ve gaziler ayrıcalıklı olmalıdır. Sağlık giderleri karşılanmalı, maaşları düzeltilmelidir. Şehit aileleri ve gazi hakları için CHP'nin teklifi yasalaşmalı. Bu ülke uğruna canını veren şehitlerimizin ailelerine ve gazilere sahip çıkmak boynumuzun borcudur dedi ve her zaman derneğin yanında olduklarını ifade etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi başkanı Mehmet Ali Demirdüyen' de yaptıkları görevin sorumluluğunun bilincinde olduklarını ve büyük bir özveri ile görev yaptıklarını belirtti. Başkan Mehmet Ali Demirdüyen, ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

ZİYARETE KATILANLAR

Ocakcı’nın ziyaretlerine yönetim kurulu üyelerinden Mürşide Ateş, Şenay İşeri, Nahide Ercan, Derya Özcan, Huri Keskin, Ahmet Yalçın, Sevdekar Aras, Uğur Likoğlu, Kadın Kolları Başkanı Zerrin Erdoğan, Hatice Baycık, Yasemin Gençdoğan, Canan Tüzün ve Yeşim Sude eşlik etti"