CHP Kdz.. Ereğli ilçe örgütü bazı ilçe belediye meclis üyeleri ile birlikte Ormanlı Beldesine giderek CHP'li belediyeyi ziyaret ettiler.

 

CHP ilçe örgütünden bu konuda yapılan yazılı açıklamada,ziyarete katılan bazı belediye meclis üyelerinin isimleri açıkça yazılırken, il genel meclis üyelerinin isimleri ise genelleme yapılarak yer aldı.

 

CHP'nin bu açıklaması aynen şöyle:

 

CHP İlçe Başkanı Hayrettin KARTAL, Kdz.Ereğli Başkan Yardımcısı Özkan ÖZYAĞCI, Belediye Meclis Üyesi Fehmi KARAARSLAN, İlçe Yöneticileri,İl Genel Meclis Üyeleri ,İl Yöneticileri, Kadın kollarıyla birlikte Ormanlı Belde Örgütünü ve Ormanlı Belediye'sini ziyaret etti.

 

Ormanlı Belde Örgütünde, Belediye Başkanı Yaşar SEVER' in ve vatandaşların katıldığı toplantıda Ormanlının sıkıntıları konuşuldu. Ormanlı Belediye'sini de ziyaret eden CHP yöneticileri, Belediye Başkanı Yaşar SEVER ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla da görüşerek sorunları yerinde incelediler. İlçe Başkanı Hayrettin KARTAL, Belde Belediyelerinin imkansızlıklar içinde çalışmak zorunda kaldıklarını, hizmet üretemeyen AKP'li Çaylıoğlu ve Gökçeler Belediyelerinin kapanarak önümüzdeki seçimlere giremeyeceğini belirterek Ormanlı'nın CHP için büyük önemi olduğunu, güçlü bir şekilde çalışarak 2014 seçimlerini yeniden kazanacaklarını vurguladı.