CHP Zonguldak İl Başkanı Osman Yayla, daha iyi bir gelecek içir uğraş verdiklerini vurgularken, CHP?nin tüm örgüt olarak bütün olduğunun altını çizdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Osman Yayla, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkın emrinde olduklarını belirtti.
Gece-gündüz demeden sorunların çözümü için daha iyi bir gelecek için uğraş verdiklerini bildiren Yayla, "Belediyelerimizin, Belediye Başkanlarımızın yanındayız, arkasındayız. Zaten tek vücuduz.
Verilen veya verilecek hizmetleri o veya bu şekilde engellemeye hiç ama hiçbir güç mani olamaz. Bu Kdz. Ereğli Belediyemiz içinde böyledir" dedi.
Yapılacak hizmetlerin hiçbir şekilde engellenemeyeceğini vurgulayan CHP Zonguldak İl Başkanı Osman Yayla açıklamasında şunları kaydetti:
"Ülke olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Aynı darlık, güçlük sorunlar yumağı İlimizde, bölgemizde de yaşanmaktadır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak hizmet noktasında Belediye Başkanlarımızla, Belediye Meclis üyelerimizle, İl Genel Meclisi üyelerimizle, Belde, İlçe, İl Yönetimlerimizle, Milletvekillerimizle halkımızın, emrindeyiz.
Gece gündüz gücümüz elverdiğince sorunların çözümü, daha iyi bir gelecek için uğraş veriyoruz.

HERKES İÇİN ÖYLE
Bize görev yükleyen halkımıza borcumuz var, vereceğimiz hesap olmalı? Bu bilinçle didiniyoruz. Elbette bu çabaların önüne taş koymak isteyen mihraklar olacaktır. Olabilir. Bunlar her dönemde yaşanır. Ancak biz tüm örgüt olarak; çalışmakta, hizmette kararlıyız. Belediyelerimizin, Belediye Başkanlarımızın yanındayız, arkasındayız. Zaten tek vücuduz.
Verilen veya verilecek hizmetleri o veya bu şekilde engellemeye hiç ama hiçbir güç mani olamaz. Bu Kdz. Ereğli Belediyemiz içinde böyledir. Zonguldak Belediyemiz içinde böyledir. Gökçebey Belediyemiz içinde böyledir. Belde Belediyelerimiz içinde böyledir. Belediye Başkanlarımıza atfedilecek en küçük bir söylem veya eylem örgütlerimize yapılmış demektir. Böyle bilir böyle anlarız. Bu düşüncelerimizi bir kez daha paylaşır, Zonguldak  halkımıza saygılar sunarız."