CHP'nin son ilçe kongresinde seçimi kaybeden Yaşar Balcı ekibi ile seçimi kazanan Hayrettin Kartal ve ekibini ziyaret etti, destek verdi.

 

Kartal: Biz inanıyoruz ki bundan sonraki süreçte tüm CHP'liler CHP'yi çok daha iyi noktalara getirmek için el ele gönül gönüle birlikte çalışacağız. Nasıl Yaşar Balcı ile 4 yıl omuz omuza çalıştıysak bundan sonraki süreçte de Yaşar Balcı ve ekibini ayrı tutmayarak tüm çalışmaların içerisine katmaya çalışarak daha iyi noktalara taşıyacağız.

 

Balcı: Kongrede söylenen sözler inşallah yürekten söylenmiş olur hem belediye başkanı açısından hem ilçe başkanımız açısından hem yönetim kurulundaki arkadaşlarımız için. Yöneticinin dargın olma lüksü yoktur, kişisel dargınlıkları siyasi kimlik aldığınız zaman unutmak zorundasınız unutamıyorsanız yönetici olamazsınız. Buradan CHP'lileri bu felsefeye üzerinde birleşmeye birlik ve beraberliğe yöneticilerin adım atması gerekir. Bütün organizasyonun ilk adımını barışın da ilk adımı beyaz sayfanın da ilk adımının yönetimden ve ilçe başkanından gelmesi gerekiyor.

 

CHP'nin 15 Nisan tarihinde gerçekleştirilen kongrede 5 oyla seçimi kaybeden Yaşar Balcı, CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığına seçilen Hayrettin Kartal ve ekibini ziyaret ederek hayırlı olsun diledi her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.

 

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, Geçtiğimiz Pazar günü yaptığımız ilçe kongresi gerçekten CHP'ye yakışan demokrasi havasında geçen bir kongre gerçekleştirdik. Bu kongrenin bu kadar seviyeli, kaliteli, demokrasi şöleni içerisinde geçmesinde en büyük pay elbette ki Yaşar Balcı ve ekibinindir. Biz inanıyoruz ki bundan sonraki süreçte tüm CHP'liler CHP'yi çok daha iyi noktalara getirmek için el ele gönül gönüle birlikte çalışacağız. Nasıl Yaşar Balcı ile 4 yıl omuz omuza çalıştıysak bundan sonraki süreçte de Yaşar Balcı ve ekibini ayrı tutmayarak tüm çalışmaların içerisine katmaya çalışarak daha iyi noktalara taşıyacağız dedi.

 

İÇ MÜCADELEYİ BIRAKALIM

Partinin yöneticilerine de seslenen Balcı, beyaz sayfa açılması için ilk adımın ilçe başkanı veya yöneticilerin atması gerektiğini vurgu yaptı. Balcı şunları söyledi:  Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz CHP'nin olağan genel kongresinde ilçe başkanlığını ve yönetime seçilen arkadaşlarımızı bu anlamlı günde ziyaret etmek istedik. CHP'nin artık iç savaşlarla iç mücadeleyi bırakıp dışa dönük iktidar partisi AKP'ye karşı mücadele etmesi gerekir. Meclisin kuruluş yıldönümündeki ziyaretimizdeki espride bizim artık ulusal bütünlüğümüze ve cumhuriyete savaş açmış bir iktidara karşı birlik ve beraberlik içerisinde mücadeleye başlayacağımız gün olsun dedik.

 

İNŞALLAH YÜREKTEN

SÖYLENMİŞ OLUR

Kongrede söylenen sözler inşallah yürekten söylenmiş olur hem belediye başkanı açısından hem ilçe başkanımız açısından hem yönetim kurulundaki arkadaşlarımız için. Yöneticilik zor bir iştir. Yeni seçilen arkadaşlara da bir mesaj vermek istiyorum yönetici olmak asla kin ve nefret taşımamak gerekir, dargınlık gerektirmez.

 

YÖNETİCİNİN DARGIN OLMA LÜKSÜ YOKTUR

Yöneticinin dargın olma lüksü yoktur, kişisel dargınlıkları siyasi kimlik aldığınız zaman unutmak zorundasınız unutamıyorsanız yönetici olamazsınız. Buradan CHP'lileri bu felsefeye üzerinde birleşmeye birlik ve beraberliğe yöneticilerin adım atması gerekir. İlk adım yöneticilerin atması gerekiyor, yönetimi idare eden kazanan o dur. Bütün organizasyonun ilk adımını barışın da ilk adımı beyaz sayfanın da ilk adımının yönetimden ve ilçe başkanından gelmesi gerekiyor.

 

GÖREVE HAZIRIZ

Biz göreve hazırız, bu partide ötekileştirme politikası uygulanmadığı sürece biz partimiz için ülkemiz için nefer olmaya 24 saat çalışmaya hazır askerleriz. Bize ne zaman görev düşerse samimiyetimizle bu göreve hazır olduğumuzu belirtiyorum. Artık partide partinin belli kademelerine gelmiş ve yöneticilerin ve üyelerin partililer hakkında basın aracılığı ile ilçe başkanını rahatsız edecek cümlelerden kaçınmalılar. Bizi temsil edenler bunlardır.