AKP Ormanlı Belde Başkanı Erdoğdu’nun CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na yönelik facebook'taki paylaşımına CHP Kdz.Ereğli İlçe  örgütü çok sert tepki gösterdi.

 

CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve CHP Ormanlı Belde Başkanı Cevdet Ertürk, AKP Ormanlı Belediye Başkanı Mehmet Erdoğdu’nun sosyal paylaşım sitesi olan Facebook’taki sayfasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik paylaşımına sert tepki gösterdi.

 

Ormanlı Belde Başkanı Ertürk konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, “Erdoğdu’nun sosyal paylaşım sitesi olan Facebook sayfasında, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik siyasi ahlaktan yoksun, çirkin hakaretini şiddetle protesto ediyoruz. 12 Haziran seçimlerine az bir zaman kala, siyasi mücadelenin seviyeli, dürüst, saygı, barış ve demokratik kurallar içerisinde geçmesini savunan biz CHP’liler, böylesine çirkin bir yakıştırma ile prim yapacağını zanneden sığ siyaset anlayışlarını kabul etmiyoruz. Sayın Erdoğdu bu zamana kadar yapmış olduğu partimize yönelik hakaretleri, kendisinin siyasete bakış açısını da sergilemektedir. AKP yetkililerinin bu konuda gereğini yapacağını umut ediyor, herkesi siyasi ahlaka davet ediyoruz” dedi.