Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar'ı ziyaret etti.
CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal beraberinde yönetim kurulu üyeleri BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar'ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla Prof. Dr. Ali Azar, şahsında tüm Eğitim Fakültesi camiasına ve öğrencilere başarılar dilemek, sorunlarla ilgili bilgi edinmek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.
Çağdaş, gelişmiş, refah toplumlarının, bu gelişmelerini bilimsel eğitime verdikleri önemle sağladıklarının altı çizen Kartal, son yıllarda Eğitim Fakültesi ile Ereğli'nin bütünleştiğini, kaynaştığını, bunun da Azar'ın alçakgönüllü, mütevazi bir bilim adamı kimliğiyle gösterdiği çabaların en büyük etken olduğunu vurguladı.
BEÜ Kdz. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar' da CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek teşekkür etti.