Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Kadın olarak Zonguldak’ta durumu iyi olmayan ve muhtarların tespit ettiği 30 civarındaki aileye içinde meyve, Tavuk ve Meşrubattan oluşan yılbaşı paketi dağıtacaklar
CHP İl Başkanı Av.Osman Yayla, kadın kollarının bu duyarlı davranışı için teşekkür ederek “ Kadın kollarımızın girişimleri ile Zonguldak’ın çeşitli mahallelerinde muhtarlar tarafından tesbit edilen 30 aileye karınca kararınca yılbaşı paketi hazırladılar. Kendilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi ülke sorunları dağ gibi, artık sorunsuz bir ülke özlemi içindeyiz. 2011 yılında CHP iktidarı ile bu sorunlar ortadan kalkacaktır “ dedi.
Öte yandan Yılbaşı akşamı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “ Değerli kardeşim” diye başlayan mektubu da dağıtılacak. Kılıçdaroğlu mektubunda “ Değerli kardeşim, Yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla, 2011 ‘in sana ve ailene iyilik getirmesini diliyorum. Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin.
Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz. Bu yıl, gerçekleşmesini istediğimiz umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli.” Şeklinde devam eden mektupta sıkıntılarınızı, mutluluklarınızı duyurmak istersen lütfen bana yaz yada CHP Genel Merkezine bir telefon edip bildir. Yanında olabilir, o güzel anılarını kardeşçe paylaşabilirsem ne mutlu bana “ şeklinde sona eriyor.