Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, Kuzey Özürlü Bakım Merkezini ziyaret etti.
CHP Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kuzey Özürlü Bakım Merkezini ziyaret etti.
CHP Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, ziyarette yaptığı konuşmada ,İlçemizde böylesine bir bakım merkezinin hizmete açıldığını duyduğumuzda çok memnun olduk, hem ziyaret hem de hastalarımızı görmek ve durumları hakkında bilgiler almak amacıyla merkezimize gelerek bakım merkezi sorumluları ile görüştük. Hastalarımıza ve yönetimimize hangi konularda yardımcı olabileceğimiz konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.
Çok memnun olduk, gördüğümüz şartlar ve bakımları gerçekten çok düzenli ve güzel, yöneticilerimizde bizlerle çok iyi ilgilendiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz hastalarımıza şifalar diliyoruz.
Bize de düşen görev varsa her türlü desteği vermeye hazırız dedi
Kuzey Özürlü Bakım Merkezi Müdürü Serdar Demirkol, bakım merkezinde kalan vatandaşların durumunun bütün toplumu ilgilendirdiğini belirterek, CHP Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.
Bu tür ziyaretler bizleri sevindiriyor. Aslında sadece ben CHP ve kadın kollarının değil, diğer partilerimizin ve sivil toplum örgütlerinin ve resmi yetkililerinin zaman zaman ve özel günlerde ziyaret etmelerini bekliyoruz. Engellilik bizim hayatımızın bir parçası, yani burada kalan hiçbir vatandaşımız sabah evden çıkarken, akşamleyin ya da bir gün evine tekerlekli sandalyeye ile gelebileceğini düşünmemiştir. Yarın kimin ne olacağı belli değil diye konuştu.
CHP Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte daha sonra Özürlü Bakım Merkezinde bulunan vatandaşlarla birebir ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.