CHP Devrek Kadın Kolları, yılbaşı akşamı şehit, engelli ve fakir aileleri evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler.
CHP’li kadınlar, ailelerin yeni yıllarını kutlayarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel mektubunu kendilerine sundular.
CHP Devrek Kadın Kolları Başkanı Emine Kara’nın yanı sıra CHP Devrek Belediye Meclis Üyesi Songül Malkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. CHP’li kadınların yılbaşı akşamı ziyaretleri fakir, engelli ve şehit ailelerini oldukça mutlu etti. CHP’li kadınlar ailelerle kısa bir sohbet ettikten sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ailelere özel olarak göndermiş olduğu mektupları kendilerine takdim ettiler ve Genel Başkan ile rahatlıkla iletişime geçebileceklerini söylediler. CHP Devrek Kadın Kolları Başkanı Emine Kara, yılbaşı akşamı gerçekleştirmiş oldukları ziyaretler ile ilgili şunları söyledi;
“Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve Genel Başkanımızı, Kadın Kolları Başkanı olarak temsil ettiğimiz ilçemizde, Genel Başkanımızın ilçemizdeki ailelerimize gönderdiği mektubu birebir ulaştırmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Yeni yılın ilk saatlerinde yaptığımız bu ziyaretlerimizi, yarın seçim olacakmış gibi her daim yapacağımıza söz vererek vatandaşlarımıza Genel Başkanımızdan gelen emaneti teslim ediyor tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyoruz.”
CHP Devrek Belediye Meclis Üyesi Songül Malkoç ise, şu duygu ve düşünceleri dile getirdi;
“SİZLER MÜSAADE ETTİKÇE MİSAFİRİNİZ OLACAĞIZ”
“Genel Başkanımızın Türkiye genelinde başlattığı ‘Cumhuriyet Halk Partili Kadınlar Evlerde’ kampanyası dahilinde yapacağımız çalışmaların startını, yeni yılın ilk gününde yapacağımız ziyaretlerle vermiş bulunuyoruz. Bu kampanya dahilinde bundan önce olduğu gibi vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmeye, onların sorunlarını dinlemeye ve bunlara çözüm bulmaya çalışacağız. Sadece seçim dönemlerinin birer çalışması olarak algılanan bu etkinliğimizi yılın her dönemine yaymanın gayreti ve alışkanlığı içerisinde olacağız. CHP’nin Misyonu gereği bu partide siyaset yapmanın bizlere ayrı bir sorumluluk kattığının bilincindeyiz. Bu bilinçle ve geçmişimizden aldığımız güçle çalışmalarımıza daha büyük bir ivme katarak sizlerin sorunlarınıza çözüm olmaya çalışacağız. Bunun içinde sorunları yerinde ilk ağızdan dinlemek üzere siz sevgili halkımızın; sizler müsaade ettiğiniz sürece misafiri olmaya gayret edeceğiz. Çünkü gün artık bahane üretme günü değil, çözüm üretme günüdür. Yeni bir yılın yeni umutlar taşıdığına olan inancımla tüm halkımızın yeni yılını kutlar; yoksulluğun ve yolsuzluğun olmadığı bir ülkede, işsizliğin yerini refahın, adaletsizliğin yerine hukukun, çatışmanın yerine barışın yer aldığı, herkesin hayallerinin peşinde koşma hakkına sahip olduğu bir yıl yaşaması umuduyla, sağlık başarı ve mutluluk dolu günler dilerim.”