Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Kadın Kolları, düzenledikleri toplantıyla seçim startını verdi. Parti binasındaki toplantıya, İl Başkanı Halil Furat ile İlçe Kadın Kolları Başkanları da katıldı. Önümüzdeki yerel seçimlere hazırlık provası olarak yapılan toplantıda, bütün Kadın Kolları İlçe Başkanları, faaliyet raporlarını sundu ve yapılması gereken siyasi çalışmalarla ilgili durum değerlendirilmesi hususundaki fikir alışverişinde bulundu.
İl Başkanı Halil Furat, toplantıda yaptığı konuşmada, Bu toplantı çağrımızı, partili bütün bayan arkadaşlara yaptık. Parti içi seçimler neticesinde darılan ve küsen bayan arkadaşların da bu toplantıya katılmalarını arzu ettik, ama çağrımıza arkadaşların kulak vermediğini üzülerek gördük.
Tüm partili arkadaşların 'bireysel beklentileri gerçekleşmedi' diye küsmelerini anlamakta güçlük çekiyorum. Ülkenin yangın yerine döndüğü, adaletin, eğitim sisteminin ayaklar altına alındığı, AKP zihniyetinin ülkeyi savaşa ve karanlığa sürüklediği bu dönemde; arkadaşların ufak bireysel hesaplar ve düşünceler peşinde olmadan, çocuklarının ve torunlarının geleceğinden endişe duyarak Cumhuriyet Halk Partisi'nde bu tür etkinlik ve faaliyetlere özenle ve heyecanla katılmalarını bekliyoruz. Zira siyasi partilerdeki makamlar gelip geçicidir, önemli olan ideolojidir! İnsanlar makamlara gelir-giderler, önemli olan partimizdir, siyasal düşüncelerimizdir. Tüm şu veya bu sebeple partiye gelmeyen, partiye kırılmış tüm bayan ve bay arkadaşları bundan sonraki toplantılara bekliyoruz ifadelerine yer verdi.

İL KADIN KOLLARI BAŞKANI
YÜKSEL PARMAK OLDU
Toplantıda, Yüksel Parmak'ın yönetim içinden İl Kadın Kolları Başkanı seçilmesi ve yönetime yedekten bir üyenin çağrılması hususları karara bağlandı. Öncelikle yapılması gereken 5 madde üzerine intibak sağlanarak, yerel seçimlerle ilgili ilk start, Cumhuriyet Halk Partili kadınlar tarafından verildi.