CHP Kdz. Ereğli ilçe Örgütünün düzenlediği kahvaltıya, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avni Çelebi ile İl Başkanı Osman Yayla'da katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli İlçe Örgütü'nün Kadın ve Gençlik Kollarının birlikte düzenlediği kahvaltı  Bozhane'de yapıldı. CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avni Çelebi ile İl Başkanı Osman Yayla'nın katıldığı kahvaltı Yayla'nın gecikmesinden dolayı kork dakika rötar yaptı.
Saat 10.00'da başlaması gereken kahvaltının geç başlaması nedeniyle katılımcılardan özür dileyerek İlçe Başkanı Yaşar Balcı şöyle konuştu:
"Bu yol ayrımında, Türkiye'yi bu kötü noktaya getiren bir AKP iktidarını artık yıkmak zamanının geldiğini sizlerin gözlerindeki bu ışıktan anlıyoruz.
CHP son kurultayından sonra iktidar koşusunu hızlandırmıştır. Bu koşuda, bize verdiğiniz destekten dolayı çok mutluyuz…"

OSMAN YAYLA
CHP Zonguldak İl Başkanı Osman Yayla da konuşmasında şunları söyledi:
"Ekonomiden sağlığa, yargıdan siyasete… bu ülkede her şey kötüye gidiyor. Ancak yolun sonuna geldik. Çok yakın; sizlerle birlikte, halkımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarı çok yakın. İnşallah bundan sonraki yemekte bu iktidar süresi içerisinde ve iktidar koşulları içerisinde neler yapılması lazım… bu konularda geleceği konuşmak üzere buluşacağız. Bu dönemde biraz daha fazla sevgiye, biraz daha fazla dayanışmaya, biraz daha içten güvene ihtiyacımız olduğunu vurgulamadan geçemeyeceğim."

AVNİ ÇELEBİ
Partinin Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avni Çelebi ise CHP'nin bir komplo ile karşı karşıya karşıya bırakıldığını, buna rağmen deneyimli partinin kadroları ile  komploya çözüm ürettiğini ifade etti ve şöyle dedi:
 "Bilindiği gibi partimiz, 2010 yılının başında, rutin bir kurultay çalışması için hazırlıklarını başlattı. İlçe ve il kongrelerimizi tamamlayarak genel kurultaya giderken, birden bire, CHP'nin yükselişinden ve iktidara emin adımlarla ilerlemesinden ürken iç ve dış çevreler iğrenç ve korkunç bir komplo ile bizi karşı karşıya bıraktılar.
Bu komplo karşısında bir anda çok olduk ve adeta kendimizden geçtik; ama partimizin yetkin ve deneyimli kadroları bir çözüm yolu bularak önümüzü açtılar ve şu anda da iktidara koşuyoruz. Partimiz, toplumla ve halkla bütünleşmenin önündeki engelleri tümüyle kaldırmış ve içimizden çıkan genç ve dinamik genel başkanımızla iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
Bizlere düşen görev bu iktidar koşu-suna elimizden geldiği kadar katkıda bulunmak ve birlik-beraberlik içerisinde dayanışmamızı sürdürmektir…"