Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, çeşitli konular hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Devrek CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Düzenlenen ziyaretle ilgili bilgi veren Devrek CHP İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, Başkanımızın ziyareti beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendisi ile daima gurur duyduğumuz ve çok sevdiğimiz Muharrem Akdemir'in 2013 yılının ilk günlerinde parti teşkilatımızı ziyareti teşkilatımız adına sevindirici olmuştur. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyor 2013 yılının tüm haklımıza ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi.
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Yeni yılın ilk günlerimde memleketim olan Devrek'te ve dolayısıyla da CHP Teşkilatında ve dava arkadaşlarımla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizlere birlikte 2013 yılında siyasi yaşamımızın daha ilerilerle taşınmasını özelikle isteyen birisiyim. Bu anlamda sizleri ziyaret önemli bir konu idi ve bunu da gerçekleştirmenin gururunu taşıyorum. 2013 yılının gerek siyasi ve gerekse ülkemizin meselelerinin çözümü için bundan sonraki yıllarda da başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum dedi.