Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları üyeleri ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu.  CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin ve beraberinde ki heyet Alaplı'da görevlerine yeni başlayan İlçe Müftüsü, Devlet Hastanesi Başhekimi ve geçtiğimiz günlerde faaliyetlerine başlayan Sosyal Güvenlik Kurumu Alaplı Şube Müdürü makamında ziyaret etti.
İlk olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Alaplı Şube Müdürü Nilüfer Uzar'ı makamında ziyaret eden CHP heyeti şube Müdürü görevinde başarılar diledi.
Ardından ilçeye yeni atanan Müftü Mehmet Bektaş'ı makamında ziyaret eden CHP heyeti daha sonra Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Zülfikar Çelik'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Hayli sıcak ortamda geçen ziyaretlerde karşılıklı fikir alış verişinde bulunulurken ziyaretlerle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, 'İlçemizde yeni göreve başlayan bürokratlarımıza nezaket ziyaretinde bulunarak, kendileri ile tanışma fırsatını bulduk. Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Teşkilatı olarak Alaplı'nın menfaatleri doğrultusunda birlikte el ele çalışmaya hazır olduğumuzu ifade ettik dedi.