Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla CHP Merkez İlçe Yönetimi İl Müftüsü Refik Bulut'u makamında ziyaret etti.
CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İl Müftüsü Refik Bulut'u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Coşkun, Geçtiğimiz hafta Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla CHP olarak bu gün ziyaret gerçekleştirdik. Ülkemizin içinden geçtiği bu önemli süreçte CHP önemli bir görev üstleniyor. Cami ve Din Görevlilerimizin toplum önünde önemli bir görevleri var. Cenazelerimizde, camilerimizde topluma verdikleri mesajların önemi var. Bu haftayı kutluyoruz dedi.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren İl Müftüsü Refik Bulut ise şöyle dedi:
Camiler ve din Görevlileri haftası nedeniyle CHP yönetimi arkadaşlarımız bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Camiler ve Din Görevlileri Haftası 1986 yılından bu yana kutlanıyor. Bu hafta nedeniyle camilerimizin bir defa daha gözden geçirilmesi, yenilerinin yapılması, tadilat tamiratının yapılması ve korunması yaşanması gerekiyor. Bu hafta boyunca bir takım etkinlikler yaptık. Halkımıza hiçbir ayrım yapmadan din görevlilerimiz camide görev yapmaktadır.
Camilerimiz vatandaşlarımızı hem bilgilendirmek hem de İslam Dini'nin ibadetlerinin yapıldığı yerdir. Din görevlilerimiz de layıkıyla bunu yapmaktadır.