CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Kdz.Ereğli'de son dönemlerde Kdz.Ereğli Belediye Başkanı, Erdemir, Türk Metal Sendikası başta olmak üzere yaşanan tartışma, kavga ve huzursuzluğun ardından Kdz.Ereğli'ye gönderdiği Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın ve Mersin Milletvekili İsa Gök, Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şubesini ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanının saat 14.00'de Musa'nın Yeri'nde gelen 2 milletvekiline ve CHP Kdz.Ereğli İlçe Örgütüne verdiği yemeğin ardından 2 milletvekili, CHP İlçe Yöneticileri ile geldiği Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şubesi önünde kalabalık işçi topluluğu tarafından karşılandı. Sendika Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, işyeri temsilcileri ile 2 milletvekili özel görüşmede bulundu, görüşmeye ilçe yöneticileri girmedi.

Gazetemiz muhabirinin, "Herhangi bir açıklamada bulunacakmısınız?" sorusuna Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, "Hayır, herhangi bir açıklamamız olmayacak" sözleri ile yanıt verdi.

Türk Metal Sendikası'na ziyaretin 14.00 olarak bildirilmesine rağmen yemekten kaynaklanan gecikme nedeni ile ziyaret 15.10'da gerçekleştirildi.