Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekilleri Ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk, geçtiğimiz hafta vefat eden, CHP Çaycuma eski İlçe yöneticisi Lütfü Tuncer ve gazeteci Sezai Bilici'nin anne ve basası için taziye ziyaretlerinde bulundular.
TUNCER'İN
AİLESİNE ZİYARET
Milletvekilleri Ali Koçal ile Ali İhsan Köktürk, ilk olarak CHP Çaycuma eski yöneticilerinden Lütfü Tuncer'in evine ziyarette bulundu. Tuncer'in eşi ve çocukları ile sohbet ederek, Lütfü Tuncer'in iyi bir CHP'li olduğu gerek partililer tarafından ve gerekse çevresinde de çok sevilen bir isim olduğu belirtildi. Tuncer'in hiçbir zaman siyasi çizgisinden sapmadığını belirten Koçal ve Köktürk, Tuncer'in ailesine başsağlığı dileğinde bulundular.
CHP Milletvekili Ali Koçal taziye ziyareti sırasında, "Bir insanın ölümünden sonra ailesine bırakacağı en büyük servet güzel anılar bırakmaktır. Lütfü ağabey de gerek siyasi yaşamında, gerekse sosyal yaşamında her zaman yöresine ve insanlara hizmet etmeyi ilke edinmişti. Lütfü ağabey yaşamı boyunca güzel anılar bırakmıştır. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.
BİLİCİ'YE ZİYARET
Geçtiğimiz hafta aynı gün içerisinde 15 saat arayla anne ve babasını kaybeden Çaycuma Cuma Gazetesi sahibi Sezai Bilici'ye de taziye ziyaretinde bulunan CHP Milletvekilleri Ali Koçal ile Ali İhsan Köktürk, Sezai Bilici'nin acısını paylaştıklarını belirterek, başsağlığı dileğinde bulundular.