CHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkun, Alaplı İlçesinde CHP'li parti yöneticilerinden özür dileyerek, partili kadınlara çiçek verdi.

Alaplı CHP İlçe teşkilatını ziyaret eden, CHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkun ve beraberindekiler toplantıya 3 saat geç kalınca İlçe teşkilatından özür diledi. CHP'li kadın kolları yöneticilerine çiçek vererek gönüllerini aldı.
Genel seçim çalışmaları kapsamında Alaplı İlçe Teşkilatını ziyaret eden, CHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkun, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Afyon Milletvekili Halil Unlutepe ve CHP Zonguldak İl Başkanı Osman Yayla partililerle bir araya geldi.
Partililerden önce geç kaldıkları için özür dileyen CHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkun, "Bizler buraya gelirken bakış açımız örgütü denetleme değil, örgüte teslim olma ve örgütle beraber çalışmak olduğunu" söyledi. Seçim start'ını verdiklerini ifade eden Çoşkun şöyle dedi;
"Biz Cumhuriyet Halk Partililer artık şunu görmek durumundayız. Ak Parti ne dedi, ne demedi. Artık bizim konumuz olmamalı, Ak Parti'nin ne dediğini ne yaptığını artık Mısır'daki sağır sultan biliyor. Bir referandum yaşadık. Bu referandum'da biz bir antrenman yaptık. Bu antrenman'da hangi malzemeleri iyi kullanamadık, hangi yörede zayıfız artık bunları görüp hareket etmemiz lazım. Köydeki vatandaşımızla buluşmak onun sofrasına oturmak, onunla belirli şeyleri paylaşmak ve dostluklar kurmamız gerekir. İşte geçiyordum uğradım mantığından ziyade kalıcı olmak için bir yön bir yöntem bulacağız. Artık seçim startını vermiş durumdayız. Bizler eksiklerimizi bu dönemde tamamlayarak 2011 seçimlerine daha güçlü girmeliyiz"
Ziyarette, CHP Alaplı genel sekreteri Ali Çalışkan, CHP Alaplı Belediyesi Meclis üyeleri Hasan Demir, Hasan Ergin, Saliha Sanlı  ve parti yöneticileri hazır bulundu.