CHP Parti Okulu Devrek-Çaycuma Ekibi Başkentim Ankara projesi kapsamında, 18 gence yönelik Anıtkabir, TBMM gezisi ve CHP grup toplantısı katılımı etkinlikleri gerçekleştirildi.
Proje kapsamında, CHP Parti Okulu Eğitmeni Burhan Kadir Kurmalı'dan edinilen bilgiye göre; 18 gence yönelik Anıtkabir, TBMM gezisi ve CHP Grup toplantısına katılım etkinliğinin gerçekleştirildiği bildirildi.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kurmalı, "Toplumumuzun son dönemlerde yaşamakta olduğu baskı ve bunun sonucundaki korku duygusu, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sarsmaya çalışan çeşitli emellerin yürüttüğü politikaların vermiş olduğu uyku halini temelde toplum destekli projelerle uyandırma hedefiyle ekipleriyle yola çıktık" dedi. Kurmalı şöyle konuştu: "Bu yolda hedef edindiğimiz 18-25 yaş arası büyük şehirleri özellikle Ankara'yı hiç görmemiş yoksul gençlerimizi 'Başkentim Ankara' projemiz kapsamında başta Anıtkabir olmak üzere TBMM, CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etmelerini ve CHP grup toplantısına katılmalarını sağlayarak, onların ülke gündemini ve CHP politikalarını tanımalarına katkı sunmak için yola çıktık. Her ne kadar yöresel bir başlangıç olsa da hedefimizin tüm yurt çapında uygulanabilirliğini de göz önüne sermeyi amaçladık. CHP Parti Okulu'nun biz ülke sevdalılarına vermiş olduğu eğitimin karşılığını; sonuçlandırmış olduğumuz bu proje ile hak etmeyi arzuluyoruz. Projeyi destekleyen, bu proje kapsamında her an yanımızda olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, diğer destekçilerimiz Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Perihan Sarı'ya, Parti Okulu sorumlularına, eğitimcilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."