8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle anlamlı bir etkinlin gerçekleştiren  CHP Kdz. Ereğli İlçe Yönetimi Bayat Köyü'ne giderek kadınların sorunlarını dinledi.

CHP Kdz. Ereğli İlçe Örgütü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü Bayat Köyü'nde düzenlenen etkinlikle kutladı.
Kadın Hakları ve Hukuk konusunda Av. Burcu Direkçi, Kadınların Sağlık Sorunları konusunda Opr. Dr. Emin Damgacı'nın birer sunum yaptığı etkinlik, Bayat Köyü kadınlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.
İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve Kadın Kolları Başkanı Gül Akşit, kısa bir açılış konuşması yaparak 8 Mart'ın yıllardır şehir merkezlerinde farklı etkinliklerle kutlandığı, ancak CHP olarak bu kez köylerimizdeki emekçi kadınlarımızla kutlanmasının daha anlamlı olacağını düşünerek hareket ettiklerini açıkladı.
CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Gül Akşit,
Yaşamın her alanında hak ettiğiniz yere ulaşmak için yürüyüşümüz hiç durmayacak, hiçbir zihniyet buna engel olamayacaktır dedi.
Akşit, konuşmasında; 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bizlerle birlikte olduğunuz için CHP İlçe Örgütü ve Kadın Kolları adına çok teşekkür ederiz.
8 Mart Düya Kadınlar Günü tüm dünyada emekçi kadınların kutladığı uluslar arası bir gündür.
Kadınların her alanda, ailede, iş yaşamında, toplumsal hayatta bir birey olduklarının unutulmadığı 8 Martlar yaşamayı diliyoruz.
Yaşamın her alanında hak ettiğiniz yere ulaşmak için yürüyüşümüz hiç durmayacak, hiçbir zihniyet buna engel olamayacaktır.
Her türlü şiddetin son bulduğu yarınlarda beraberce tüm kadın hakları için mücadele günümüz kutlu olsun.
Bugün bizleri yalnız bırakmayan Av. Burcu Direkçi'yi ve Opr. Dr. Emin Damgacı'ya teşekkür ediyorum
dedi.
Bayat Köyü kadınlarının konuşmacılara sordukları sorularla sıcak ve samimi bir ortamda geçen etkinlik, CHP Kadın Kollarına bağlı kadınların kendi yaptıkları pasta, börek gibi ikramlarla devam etti.