Sivil toplum örgütleri, Şehit ve Gaziler Derneği, Muhtarlar Derneği, maden şehitlerinin yakınlarının da katılımı ile Kilise Restorantta önceki akşam iftar yemeği veren CHP Zonguldak İl Başkanlığı dün de Elvanpazarcık’da programına devam etti.

 

CHP Zonguldak Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Parmak, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Ateş, CHP Elvanpazarcık önceki belde başkanı Nazan Pulat, işadamı Gökhan Demir ve pek çok CHP yöneticisi ile 300’ü aşkın Elvanpazarcıklı’nın katıldığı iftar yemeğinde Köktürk, Furat ve Şahin kısa birer konuşma yaptılar.

 

İftar yemeğinin gerçekleşmesine katkı sağlayan Nazan Pulat ve Gökhan Demir ile iftar yemeğinde kendilerini onurlandıran Elvanpazarcıklılara teşekkür eden Köktürk, birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Ramazan ayının Elvanpazarcıklılara ve tüm insanlığa sağlık ve huzur dilemesini diledi.

 

İftar yemeğinden sonra, bir süre Elvanpazarcıklılarla sohbet eden Köktürk, Furat ve Şahin daha sonra Nazan Pulat eşliğinde Elvanpazacık’ın çevresindeki çayevleri ve kahvehaneleri ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.