CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Recep Karakoç, Zonguldak Gençlik Kolu Başkanı Ahmet Ateş, Yönetim Kurulu üyeleri, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni (KGD) ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular. 
KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Karakoç, CHP Gençlik Kolları’nın yeni göreve gelen yönetimi olarak sahaya indiklerini ve 7 gün 24 saat sokakta olacaklarını söyledi. Zonguldak Gençlik Kolları’nın programı ve daveti ile Zonguldak’a geldiklerini belirten Karakoç, maden ocağına indiklerini ve Zonguldak’ın nasıl emeğin başkenti olduğunu gördüklerini, Zonguldak’a ve maden işçisine bakış açılarının değiştiğini söyledi. Yeni yönetim olarak gençlerin üzerindeki ölü toprağını kaldırmak için çalıştıklarını belirten Karakoç, Türkiye’nin dört tarafında, tüm illerde bu heyecanı yaşayıp yaşatacaklarını söyledi. 
KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gençlik Kolları’nın yeni yönetimine başarı diledi.
Medya ve siyaset üzerine yapılan sohbette, gençlerin çabalarının medyada daha fazla yer alması üzerine görüşler paylaşıldı.