22 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen genel kurul sonrası göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü’nün kadın yöneticileri, göreve gelmelerinden kısa bir sonra başlayan pandeminin ilk gününden itibaren dur durak bilmeden yardım çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe yönetiminin örgütün Kadın Kolları yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında her hafta ilçeye bağlı köyleri ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen partili kadınlar, bu ziyaretlerinde, gittikleri yerleşim birimlerinin ve halkın sorunlarını dinleyip, elde ettikleri bilgileri rapor haline getiriyorlar.

22 Ekim 2020 Perşembe günü de ilçeye bağlı Dağlıca, Şamlar, Zindancılar, Işıklı, İmranlar ve Gebe köylerine giderek, kısa bir süre önce yardım çağrısında bulunan vatandaşlarla bir araya gelen CHP’li yöneticiler, bağışçıların ve yardımseverlerin destekleriyle elde ettikleri yardım malzemelerini vatandaşlara teslim ettiler.

Ziyaretlerle ilgili olarak parti örgütünden yapılan bilgilendirmede, ülkeyi etkisi altına alan virüs salgını dolayısıyla daha da zorlaşan ekonomik ve sosyal yaşam içinde yardım ve desteğe ihtiyacı olan insanların yanlarında yer almanın önemine vurgu yapılarak; “Gün birlik ve beraberlik günü. Gün dayanışma günü.”, mesajı verildi. Örgüt yönetimi, yardıma ihtiyacı olan vatandaşların eksikliklerinin giderilmesi için düzenlenen yardım çalışmasına destek veren hayırseverlere de teşekkür etti.