Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, ilçede faaliyet gösteren özel bir bakım merkezini ziyaret etti.   ve Kadın Kolları Teşkilatı, Özel Kuzey Bakım Merkezini ziyaret etti.
CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, beraberinde CHP Alaplı  Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçede faaliyet gösteren özel bir bakım merkezini ziyaret ederek bakım merkezindeki engellilere giyim malzemesi  hediye etti.
Ziyarette konuşan CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, “Özel bakım merkezi bölgenin bir eksikliğini gidermiştir, ayrıca ilçede istihdam sağlamıştır. Biz CHP Alaplı İlçe Teşkilatı olarak her zaman özel bakım merkezinin yanındayız. Maddi ve manevi olarak destek vereceğiz. Her hangi bir konuda içinden çıkamadığınız konularda her zaman yanınızdayız.  Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya ve bu taşın altına elimizi koymaya hazırız. Kurumda yatan bakıma muhtaç vatandaşlarımıza Allah şifalar versin. Siz çalışanlara da başarılar diliyorum” dedi.
CHP Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, da yaptığı konuşmada,"Bölgemize hitap eden bakım merkezini tekrar ziyaret etmekten çok mutluyuz. Daha önce geldiğimizde kurum sakinlerine yiyecek içecek getirmiştik. Bu defada giyim kuşam malzemesi getirdik. O kadar çok memnun oldular ki gözlerimize inanamadık. Hepimiz duygulandık. Aslında gördüğümüz kadarıyla hiçbir eksikleri yok ama özellikle bijuteri ürünlerini bayanlar çok sevdi.  Daha sonraki ziyaretlerimizde daha bol çeşitler getirmeyi arzu ediyoruz. Kurum çok temiz ve pırıl pırıl, kurum sakinleri de temiz ve çok bakımlı. Bu şekilde bir kurum çalıştırdıkları için başta kurum müdürü Serdar Demirkol ve eşi Şaziye Demirkol’lara teşekkür ederiz. CHP Alaplı Kadın Kolları olarak her zaman kurumun ve sakinlerinin yanında olacağız. Sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum, kurumda kalan sakinlere de acil şifalara diliyoruz” diye konuştu.
Özel bakım merkezi müdürü  Serdar Demirkol, kurumda yatan hastaların tüm fiziki ve maddi ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını söyledi. CHP Alaplı ilçe Teşkilatının ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirten Demirkol, “Bizim için önemli olan kurumda yatan hastaların rutin hayatlarına renk katacak ziyaretlerdir. Bu gibi ziyaretler, kurum idarecilerine, çalışanlarına ve kurumdaki hastalarına moral motivasyon desteği olmaktadır. Bizim için hastalarımızın moralinin yüksek olması çok önemlidir. Biz normalde hastalarımızın hayatını burada programlıyoruz. Hastalarımızın bu programlı hayatlarında sürpriz ziyaretleriniz daha anlamlı oluyor. Genel olarak bizim gelenimiz ve gidenimiz çok oluyor ama Alaplı’daki diğer siyasi parti ilçe teşkilatlarından bu zamana kadar gelen olmadı.  Diğer partilerden de ziyaretler bekleriz.  Yaklaşık bu kurumu faaliyete açalı iki yıl oldu. İki yıldır Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’dan kuruma özel bir çöp konteynırı isteğimiz olduğu halde, iki yıldır bu isteğimiz gerçekleşmedi. Biz kurum olarak tüm çöpümüzü Alaplı- Yığılca karayolu üzerindeki yol kenarındaki çöp konteynırına boşaltıyoruz. Ağzına kadar dolu olan bu konteynıra bizde hastalarımızın atıklarını ve çöplerini atıyoruz. Bizde tıbbı atık bulunmaz ama bazen pansuman ve sargı bezi kullandığımızda oluyor. O çöplük yol kenarında olduğunda köpekler tarafından istila edilmiş durumda. Hastalarımızın altını temizlediğimiz bezlerden tutunda aklınıza gelen her türlü çöpler sokak köpeklerini ağzında ilçenin her tarafını geziyor. Biz işte bu görüntüler olmasın diye yaklaşık iki yıldır Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’ndan kuruma ait azını kapatabileceğimiz çöp konteynırı istiyoruz. Bu zaman kadar isteğimiz maalesef yerine getirilmedi. Kendi imkanlarımızla da konteynırı alabiliriz ama onu boşaltacak araç gerek kuruma gelmediği zaman yüz tane çöp konteynırın olsa ne fark ederki.  Kurum olarak Alaplı belediyesinden tek isteğimiz budur. Başkanımız bize söz verdi ama ne zaman sözünü yerine getirecek merakle bekliyoruz. Ayrıca bizleri hatırladığınız için tüm teşkilatınıza teşekkür ediyoruz. Bizlere ve hastalarımıza ziyaretinizden dolayı büyük moral verdiniz. Bizlerde sizlerin çalışmalarınızda başarıla diliyoruz” dedi.