Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli ilçe Örgütü’nün,  İstanbul’ da meydana gelen hain terör saldırısı sonrasında hayatını kaybeden şehitler için baş sağlığı ve taziyede bulunmak amacıyla Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunduğu şöyle açıklandı.

 Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ü makamında Ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretine bazı Kdz. Ereğli  Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Ocakcı, “Beşiktaş maçı sonrası polisimizi hedef alan menfur saldırıda bir çok polisimiz ve vatandaşımız yaşamını yitirdi. Aynı terör saldırısında bir çok kişi de yaralandı. Kdz. Ereğli’mizde de Vefa Karakurdu kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Vefa bizim Çocukluk arkadaşımızdı.  Biz Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu kardeşimizin aziz hatırası öncülüğünde şehit olan bütün kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Biz her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız." açıklamasında bulundu.

Emniyet Müdürü Fahri Küçük’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizi ne yaparlarsa yapsınlar yıldıramazlar." dedi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ise ziyaretten ve kendilerine verilen destekten dolayı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sertan Ocakcı  ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerine ve belediye meclis üyelerine  teşekkür etti.