Çaycuma’nın Nebioğlu beldesinde yapımı tamamlanan cami, şadırvan, yemekhane ve parkın açılışı CHP’lilerin katılımıyla yapıldı. Açılış sonrası verilen iftar yemeğine milletvekili Ali İhsan Köktürk de katıldı.

 

Nebioğlu beldesinde yapımına Belediye Başkanı Ertan Aydoğan’ın muhtarlığı döneminde başlanan caminin şadırvanı, çevre düzenlemesi tamamlandı. Cami yanındaki alana çocuk parkı ve yetişkinler için oturma alanları da yapıldı.

Belediye Başkanı Ertan Aydoğan açılışta yaptığı konuşmada, 15 yıllık sıkıntılı bir süreçten sonra camiyi ve sosyal alanları hizmete açmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek caminin yanındaki diğer alana da spor kompleksi yapacaklarını söyledi. Bölge halkına katkılarından dolayı teşekkür eden Aydoğan, Çaycuma Müftüsü’nün de kendilerine büyük destek verdiğini vurguladı.

 

Müftü Hüseyin Demirtaş da açılış duasından önce yaptığı konuşmada böyle bir tesise Çaycuma merkezinde de ihtiyaç olduğunu belirterek kendilerine destek verilmesini istedi.

 

Açılış kurdelesi Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Çaycuma Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Turhan Oral, İl Genel Meclisi üyeleri İsmail Korkmaz, Umut Başoğlu, Bekir Kayaaltı ve Seyfettin Ceylan tarafından kesildi. Sonrasında caminin giriş katında bulunan yemekhanede verilen iftar yemeğine katılan Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, yaptığı çalışmalarla Nebioğlu halkının gönlüne taht kuran  Belediye Başkanı Ertan Aydoğan’ı birkez daha kutladığını belirterek, her zaman birlik beraberlik içinde daha güzel günler için yardımlaşma ve dayanışma içinde olacaklarını söyledi.

 

CHP İl Başkanı Osman Yayla, Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Gökçebey İlçe Başkanı Ömer Başoğlu, Hacımusa Belediye Başkanı Veysel Özsaraç, İl Genel Meclisi Üyesi Enver Haydar Güneş, Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda konuk ve belde sakinin katıldığı iftar sonrasında yapılan çay sohbetinde bölge sorunları ve çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.