CHP Kdz. Ereğli ilçe Örgütü Van depremzedeleri ile dayanışma amaçlı olarak yaptığı dayanışma etkinliğinde 4 bin adet 5'er litrelik suyu bizzat kendileri götürdü.

 

CHP'liler başlattıkları  Kardeşçe Dayanışma için 1 Damacana Su da Benden   kampanyası ile ilgili olarak yaptıkları yazılı açıklamada şu bilgiyi verdiler:

 

'Kampanyamız; 25 Kasım 2011 tarihi itibariyle İlçe Başkanımız  Hayrettin KARTAL, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Aşır YILDIRIM ve Cengiz ÖZDEMİR 'in bizzat Erciş'e giderek Genel Merkezimizin bilgisi dahilinde, CHP Erciş İlçe Örgütümüzün organizasyonunda dağıtılmak üzere 4 bin adet 5 litrelik içme suyu Van'da üretim yapan EREK SU firmasından alınarak teslim edilmesiyle noktalanmıştır.

 

Ayrıca Cumhuriyet Kadınları Derneği Kdz.Ereğli Şubesinin çocuk bezi ve gıda yardımları  da yoksul depremzede aileler bizzat çadırlarında ziyaret edilerek teslim edilmiştir.

 

CHP Kdz.Ereğli İlçe Örgütü olarak Van depremzedelerine yardım kampanyamıza katılan tüm üyelerimize, yardımsever Ereğli halkına depremzede vatandaşlarımız adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.'