Karadeniz Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Belediye Seralarında "Çiçek Hastanesi" oluşturuldu. Vatandaşlar, hastalanan çiçeklerini buraya getirerek gerekli bakamını ve tedavisini yaptırabilecek.

Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Peyzaj ve Düzenleme birimi bünyesinde  Sarıkorkmaz Mahallesi'ndeki Belediye Seralarında "Çiçek Hastanesi" oluşturuldu.
Çiçek Hastanesi'nde bazı belediye meclis üyeleri ve Temizlik İşleri Müdürü Halis Geçdoğan ile birlikte incelemelerde bulunan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, personel ile birlikte hastanenin açılışını gerçekleştirdi.
HASTA ÇİÇEKLERE TEDAVİ
Başkan Posbıyık, yapılan çalışmaları memnuniyetle takip ettiğini belirterek şunları söyledi:  Arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyoruz. Ereğli'yi değiştirmeye başladılar.  Halkımız ve bizler bunu fark ediyoruz.  Gerçekten Ereğli'de bir düzenleme değişikliği var. Serada da çok büyük değişiklikler var. En üst kademesinden en alt kademesine kadar hepsini kutluyorum ve daha büyük başarılar bekliyorum. Estetik konusunda benim de çok hassas olduğumu bilirler. Dolayısıyla bu güzelliğin Ereğli'ye yayılması temennim. Temizlik işleri müdürlüğünün hazırladığı çiçek hastanesinin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. Bitkiler de bir canlı. Onlara burada ortam hazırlandı.
Gerekli olan tedavilerini sağlıyoruz. Belediyemizin ve vatandaşlarımızın çiçeklerini burada tedavi edeceğiz. Bölgemizde kurulan ilk çiçek hastanesi olarak halkımızın hizmetine sunuyoruz". Belediye Başkanı Halil  Posbıyık daha sonra Belediye seralarında çalışanlarla sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.