Çaycuma Ziraat Odası’nın organizasyonu ile yaklaşık 50 çiftçi, 18-21 Eylül tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım Kredi Kooperatifleri ve İnfo Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen “AGROTEC/2014 18’inci Uluslararası Tarım Fuarı”na katıldı.  
Çaycuma merkez, belde ve köylerinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçiler, fuarda yeni alet ve ekipmanları tanıyarak, bilgi sahibi oldular.
Oda olarak çiftçileri düzenli olarak fuarlara götürmeye çalıştıklarını ifade eden Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, fuarların en son teknolojilerin insanlarla buluştuğu, sektör çalışanlarının bir araya geldiği, ticari bağlantıların yapıldığı önemli etkinlikler olduğunu belirterek, “Göreve geldiğimizde belirtmiş olduğumuz gibi üyelerimizin tarım ve hayvancılığın gelişmesine katkıda bulunmak, yeniliklerden fayda sağlamak görüş ve bilgilerini arttırmak amacıyla Ankara Tarım Fuarı’nı ziyaret ettik. Bizleri yalnız bırakmayan üreticilerimize ve destek veren sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. 
Bu gibi tarım fuarlarını imkan dahilinde ziyaret etmeye çalışacağız” dedi. 
    (Haber Merkezi)