AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Av. Fevzi Tavukçu, Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Kiremitçi, Zonguldak Çaycumalılar Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan’ı ziyaret etti.

 

Gökçebey ilçe başkanı ve çiftlik sahipleri; üreticilere getirilen ruhsat alma zorunluluğu sürecinde, belirtilen tarihte ruhsatını alamayan bu nedenle de çiftlikleri kapanacak olan ve üreticiler için büyük mağduriyet doğuracak uygulamaya çözüm taleplerini Milletvekili Candan’a iletti.

Candan, kanunlar çerçevesinde üreticiyi mağdur etmeden bir çözüm için gerekeni yapmaya çalışacaklarını, bu zaman zarfında da üreticilerden istenen ruhsatı tamamlamaları gerektiğini belirterek ilgili yerlerle gerekli görüşmeleri yaptıklarını ifade etti.

 

Ayrıca, 2 Kasım tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan Zonguldaklılar Hasret Gecesi’ne davet edilen Candan, Zonguldak Milletvekili olarak bu gecede olmaktan memnuniyet duyacağını belirtti.