Yüz maskesi herkesin kullandığı bir bakım ürünüdür. Maske yüz için yenileme temizleme kirlerden arındırma cildi sıkılaştırma gözenekleri açma ve Gözenek oluşumunu azaltma ve yeni gözenekler sivilceler akneler oluşumunu önlemek amacıyla kullanılır. Yüz maskesi cilt tipine göre farklı özelliklerde farklı çeşitlerde üretilmektedir üretilen bu maskeler de kişiler tarafından cilt tipine uygun bir şekilde kullanılmaktadır.

Her maske her yüz için olmaz. Yüzünüz için uygun olmayan maskeler kullanmakta faydadan çok zarar getirir. Bunun için yüz maskesi seçerken en önemli olan şey cildinize uygun ürünü seçmenizdir. Yüz maskesi seçerken öncelikle cildinizi iyi tanımadan ve hangi cilt tipine sahip olduğunuzu belirlemelisiniz. Ardından cildinize uygun olan yüz maskesini seçip haftada bir ya da iki defa yüzünüze uygulayabilirsiniz. Yüz maskesi yüzünüzdeki sivilceleri sivilce lekelerini siyah noktaları temizlemeye yardımcı olur ve yeni oluşacak sivilcelerin önlenmesi için ciltteki ya dengenizi ayarlamaya çalışır. Ciltteki fazla yağ alarak ciltte yeni sivilceler oluşumunu engeller.

Yüz Maskesi Çeşitleri

Yüz maskeleri içeriği bakımından ve kullanımı bakımından çeşitlenir. Yüz maskeleri kil maskesi kâğıt maske siyah maske gibi bir çok çeşidi bulunur. Ayrıca bunların her biri cilt tipine göre de yağlı cilt kuru cilt gibi ayrımlara sahiptir https://www.petitemaison.com.tr/yuz-maskesi sitesi üzerinde birçok maske çeşidi bulunmaktadır. Sizde site üzerinden cildinize en uygun olan ürünü seçerek sipariş verebilirsiniz