Şenlik programı kapsamında Soroptimist Kulübü’nün katkılarıyla Bozhane mevkisindeki Ereğli Belediyesi'ne ait Çilek Kafe’de ‘Çilek Tadında Yemekler-Kitabını Getir Birlikte Okuyalım’ etkinliği düzenlendi. Buradaki etkinliğe tanınmış Yemek Danışmanı Yazar Fatoş Yağcı ve uluslar arası üne sahip gurme ve şef Haldun Tüzel ile Şef Ayşe Dinler konuk olarak katıldı.



Etkinlikte konuşan Kdz.Ereğli Soroptimist Kulübü Başkanı Didem Erdem, kulüp olarak şenlikler kapsamında belediye ile ortak bir etkinliğe imza atmak istediklerini belirterek, "bugün alanlarında çok ünlü konuklarımız var aramızda. Çok güzel çilekli yemek tarifleri yapacaklar size. Bu tarz etkinliklerden elde ettiğimiz gelirleri ilçemizdeki ihtiyaç sahibi kadınlarımız ve genç kızlarımız için kullanıyoruz. Bu arada bu etkinliğimizde bize destek olan tüm Soroptimist dostlarımıza teşekkür ediyorum.”diye konuştu.



Daha sonra Yemek Danışmanı Fatoş Yağcı ve ünlü Şefler Haldun Tüzel ile Ayşe Dinler içeriğinde çileğin bulunduğu çeşitli lezzetler hazırladılar. Ayrıca yine Soroptimist Kulübü üyelerince hazırlanmış yemekler etkinlik alanında satışa sunuldu.

Etkinlikte Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tayfun Özcan tarafından konuklar Yağcı, Tüzel ve Dinler’e hediye takdiminde bulunuldu.

 

(Haber Merkezi)