Zonguldak'ta bir genç, sevgilisi hemşireye çılgın bir yöntemle evlilik teklifinde bulundu.
Kdz. Ereğli'de faaliyette bulunan Ereğli Demir Çelik Fabrikaları'nda (ERDEMİR) T.A.Ş. tekniker olarak çalışan Recep Akbıyık (26), Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Servisi'nde hemşire olarak çalışan sevgilisi Kudret Ulupınar'a, benzerine ender rastlanan yöntemle evlilik teklifi etti. Akbıyık, hastane yönetimi ile görüşerek sevgilisine mum ışıklarıyla evlilik teklifinde bulunmak istediğini söyledi. Hastanenin Nöbetçi Müdürü Tahir Güven'in izin ve
onayı üzerine hastane çalışanlara planını anlatarak, kendisine yardımcı olmasını istedi. Recep Akbıyık, hastane bahçesine getirdiği mumları 3 arkadaşı ile birlikte yakarken, serviste nöbetçi olarak çalışan hemşire Kudret Güven de, hemşire arkadaşları tarafından oyalanarak pencereden uzak tutuldu. Yakılan toplam 199 adet mumun ışığıyla "Benimle evlenir misin" yazısını görünce şaşıran Hemşire Ulupınar, çalan iş yeri telefonunda ise sevgilisinden sözlü olarak evlenme teklifi aldı. Oldukça duygulanan hemşire Ulupınar'ın her şeye rağmen telefonda 'evet' sözcüğünü telaffuz etmemesi üzerine Recep Akbıyık, elinde yaş pasta ve çiçekle sevgilisinin nöbet tutuğu odaya geldi. Dizlerinin üzerine çökerek, çiçeği sevgilisine veren Akbıyık, "Benimle evlenir misin?"diyerek teklifini yineledi. Bu kez "evet" cevabı üzerine genç sevgililer, nöbetçi hemşireler, güvenlik görevlileri ve hastaların şaşkın bakışları arasında birbirlerine sarıldı.  
Hastane Nöbetçi Müdürü Tahir Güven başta olmak üzere romantik teklife şahit olan hastane çalışanları ve hastalar çifti kutladı. Kudret Ulupınar, teklifi beklemediğini ifade etti.
Recep Akbıyık ise, 6 yıl önce tanıştıklarını ve ilk tanıştığı günden itibaren böyle bir teklifi hayal ettiğini belirterek "Tam 6 yıldır bu teklifin hayalini kuruyordum.
Hastanede çalıştığı için olur mu, olmaz mı diye çok düşündüm. Hastane Nöbetçi Müdürü Tahir Güven'e durumu anlatıp izin istedim. Onay verince bu sürpriz teklifimi yaptım. Bundan sonra da sürprizlerimi devam ettireceğim" dedi.