AKP Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, DP’li Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nun AKP’ye kazandırılması konusunda net konuştu. “Karşılıklı yapacağımız görüşmelerde neticeye varırız” dedi.

 

Demokrat Parti (DP) Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu’nu parti binasında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Çaturoğlu, son günlerde gündemde olan DP’li Çimenoğlu’nun Ak Partiye davet edilmesi konusunu değerlendirdi. Çaturoğlu, “Bir siyasi büyüğümüz, Gümeli ve Alaplı Belediye Başkanlarımızın AK Partiye kazandırılması noktasında beyanları olmuştu. Tabi bu tür şeyler oturulur, konuşulur değerlendirilir. Talep edilir. Talep olunur. Bunu neticesinde ortaya çıkan karar uygulamaya geçilir. Amaç burada hizmettir. Bize de vaktiyle belediye başkanlığı dönemimizde bu tür tekliflerle karşılaşmıştık. Önemli olan uygun ortamın olmasıdır. Bunu değerlendirecek olan önce sayın belediye başkanlarımız Nevzat Bey ve Gümeli belediye başkanımızdır. Onların değerlendirmesine göre bizim de bir değerlendirmemiz olacaktır. Ve neticesin de Alaplılımız ve bölgemiz için hayırlara vesile olacaktır. Bizim hiçbir şekilde ön yargımız yoktur. Karşılıklı yapılacak görüşmelerde neticeye varırız” dedi.

 

BÜYÜK ŞEYLER BAŞARMALIYIZ.

Burada önemli olan Alaplı için büyük şeyler başarmak olduğunu ifade eden Çimenoğlu, “Ben bireysel menfaatler için değil Alaplı’nın menfaatleri için burada bulunmaktayım. Benim mensubu olduğum bir partim var. Ve şu anda da partimde devam ediyorum. Hepimiz Alaplı’nın menfaatleri için uğraşıyoruz. Burada Alaplı için büyük şeyleri konuşuyoruz. Önemli olan bu büyük şeyleri başarabilmektir. Eğer bu büyük şeyleri el birliği ile iktidarı muhalefetiyle hep beraber başarabilirsek, hepimizin hedefi Alaplı’nın Zonguldak bölgesinin en önemli yerleşim merkezlerinden biri olmasıdır” dedi.