Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, yenileme çalışmaları devam eden Şehir Parkı ve diğer sosyal tesis alanlarında incelemelerde bulundu.
Çimenoğlu, sert zemin çalışmaları tamamlanan, yeşil alanları çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmaları devam eden Şehir Parkı'nı inceleyerek, vatandaşlarla sohbet etti, isteklerini ve şikayetlerini dinledi. Belediye Başkanı Çimenoğlu, ayrıca Belediyeye ait Çaybahçeleri ve çevresindeki sosyal tesisleri de inceleyerek, yapılması gereken çalışmaları tespit etti.
Çimenoğlu, ilçe halkının yaz ayını en iyi şekilde değerlendirebilmesi için hazırlıkların sürdüğünü belirterek, "Bu amaçla Belediyemize ait sosyal ve kültürel tesislerimizi en verimli şekilde kull1anabilmek ve halkımızın bu tesislerden en iyi şekilde yararlanabilmesini sağlamak için  revize etme çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız; mevcut tesislerimize halkımızın ilgisini artırmak ve bunlara kısa sürede yenilerini ilave edebilmek. Önümüzdeki süreçte, Belediyemizin sosyal ve kültürel faaliyetlerini de artıracağız. Bu konuda da, kısa sürede yaptığımız plan ve program çerçevesinde, hazırlıklarımız da yoğun bir şekilde sürüyor. Önceliklerimizden birisi de, ilçemizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak" dedi.