Milli Piyango'nun Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu Spor Salonu'nda yapılan 9 Kasım 2012 tarihli çekilişinde, Alaplı Meslek Yüksekokulu'na bir adet LCD TV hediyesi sözünü veren Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu bu sözünü tuttu. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Bülent Ecevit Üniversitesi Senatosu'nun Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda yapılan aylık toplantısının yemek programında, LCD TV'yi Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Rıfkı Henden'e teslim etti.
Bülent Ecevit Üniversitesi Senatosu'nu oluşturan rektör yardımcıları ve öğretim üyesi akademisyenlerin akşam yemeği programına katılan Çimenoğlu, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Alaplı Meslek Yüksekokulu Spor Salonu'nda yapılan 9 Kasım 2012 tarihli çekiliş programında, Alaplı Meslek Yüksekokulu'na bir adet LCD TV sözü verdiğini hatırlatarak, Milli Piyango'nun çekiliş programında, 5 adet LCD TV hediyesi için yapılan  çekilişten önce yaptığım konuşmada, TV'lerden birinin bana çıkması durumunda, bu TV'yi Yüksekokul'a hediye edeceğimi söylemiştim. Çıkmadı ancak ben yine de bir adet LCD TV hediyesi sözü verdim o akşam. Ve bu akşam da bu sözümü tutuyorum. Yüksekokul'umuz hediye ettiğimiz bu TV'yi güle güle kullansın. dedi.
Alaplı Meslek Yüksekokul'unun Alaplı için çok önemli olduğunu ifade eden  Çimenoğlu, Biz onlara elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz; sağolsunlar onlar da bize ellerinden gelen desteği vermeye çalışıyorlar. Elbirliği içinde, ilçemizi hep beraber kalkındırmaya çalışıyoruz dedi. Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Haluk Güven ve Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç. Dr. Rıfkı Henden de, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'na teşekkür etti. Bu arada, yemekli programın ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda konser verdi.