Alaplı Belediye Başkanı  Çimenoğlu, bir süre önce öğretmeniyle birlikte kendisini ziyarete gelen ve bank talebinde bulunan Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu Okul Meclisi Başkanı Elif Yüce’nin bu isteğini yerine getirdi.

Bir süre önce, okul idarecileriyle birlikte Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaretinde, Okul Meclisi Başkanlığı seçimlerinde, başta okul bahçesine bank olmak üzere, okulun bazı sorunlarının çözümüne katkıda bulunacağını öğrenci arkadaşlarına söz verdiğini belirten Okul Meclisi Başkanı Elif Yüce, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’ndan okulunun bazı ihtiyaçlarının karşılanması noktasında söz almıştı. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.
Okul Müdürü Nusret Akdeniz, Okul idarecileri ve öğretmenlerle görüşen Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu,   Okul Meclisi Başkanı Elif Yüce’ye verdiği sözü de tutarak, Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu’na bir adet bank verdi. Okula ayrıca bir adet de dış mekan geri dönüşüm ambalaj atık konteynırı verildi. Okul Meclisi Başkanı Elif Yüce, Okul Meclisi Başkanlığı seçim sürecinde, öğrenci arkadaşlarına yapabileceği hizmetlerin vaadinde bulunup oy istediğini belirterek, “Ben bank ve minyatür kale vaadinde bulunmuştum öğrenci arkadaşlarıma. Belediye Başkanımızı da, Okul Meclisi Başkanlığı seçimlerinden sonra ziyaret ederek, bu ihtiyaçlarımızın karşılanması noktasında söz almıştım. Belediye Başkanımız sözünü tutarak, bankları vermeye başladı. İnşallah, minyatür kale sözünü de tutacak ve bizi daha da çok memnun edecek” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, seçimin ve seçilmenin önemini ve zorluklarını iyi bildiğini belirterek, “Elif Yüce kızımız da, okul meclisi seçimlerinde arkadaşlarına vaatlerde bulunmuş.
Biz de bu vaatlerini yerine getirebilmesi noktasında elbette Elif’e yardımcı oluyoruz ve olacağız. Elif Yüce’yi ayrıca tebrik ediyorum. Bu şekilde, öğretmenleri ve okul idarecileriyle de dayanışma içine girerek, okuluna güzel hizmetlerde bulunuyor” dedi.
Bu arada Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Atalay Anadolu Lisesi’ni de ziyaret etti. Okul Müdürü Selim Dervişoğlu ve okul idareciyle görüşen Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, bu okulun öğrencilerine verdiği sözü de tutarak, bir adet bank da Atalay Anadolu Lisesi’ne verdi.
Okula ayrıca, bir adet de dış mekan ambalaj atık geri dönüşüm konteynırı verildi. Okul Müdürü Selim Dervişoğlu, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun okulların sorunlarına gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek teşekkür etti. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, ilçedeki tüm okullara elden gelen desteği vermeye çalıştıklarını, bu desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.