Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, bölgemizdeki belediye başkanlarına iade-i ziyaret ve nezaket ziyaretlerini sürdürüyor.
Başkan Çimenoğlu, beraberinde Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Şengün ile birlikte, Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ve Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin'i makamlarında ziyaret ederek; Antalya'daki "Belediye Başkanları Eğitim Semineri"nde beraber çektirdikleri fotoğrafları hediye etti.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, makamında ziyaret ettiği Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ile bir süre sohbet etti. Ziyarette; her iki belediye başkanı, belediyelerinin ekonomik, sosyal durumu ve hizmet programlarıyla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, teşekkür etti. Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, gösterdiği sıcak ilgiden dolayı Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever'e teşekkür ederek, "Bölgemizdeki belediye başkanlarının karşılıklı yardımlaşma ve dayanışmaları, sıcak bir iletişim içinde olmaları, örnek bir birliktelik sergilemeleri; siyasetteki seviyeyi ve hizmetin kalitesini de yükseltecektir" dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, beraberinde İbrahim Şengün ile birlikte Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin'i de makamında ziyaret etti. Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever'in de eşlik etiği ziyarette, Çaylıoğlu Belediyesi Meclis Üyeleri de hazır bulundu. Ziyarette; üç Belediye Başkanı belediyelerinin mali ve hizmet durumuyla ilgili olarak karşılıklı bilgi alışverişlerini sürdürdü.
Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu'na teşekkür etti. Üç belediye başkanı ve belediye meclisi üyelerinin sıcak bir sohbet ortamına sahne olan ziyarette; belediyeler ve belediye başkanları arasındaki iletişimin güçlendirilmesi gerektiği üzerinde duruldu. Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, önümüzdeki aylar içinde, bölgedeki tüm belediye başkanlarını pikniğe davet etmeyi planladığını belirterek, bu tür birlik ve beraberlik ortamlarının artırılmasının; bölgesel gelişim ve kalkınmaya katkıda bulunacağını ifade etti.