Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'na ziyaretçi akını devam ediyor. Çimenoğlu'nun en son ziyaretçilerinden biri de emekliler dernek yöneticileriydi.
Belediyeden bu konuda yapılan yazılı açıklamada şu bilgilendirme yapıldı:
"Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, beraberinde Dernek Başkan Yardımcısı Yunus Atiktürk, Genel Mali Sekreter Ali Selçuk, Dernek Hukuk Müşaviri Nusret Kutlay ve Derneğin yeni oluşturulan Alaplı Şube Yönetim Kurulu Üyeleriyle  birlikte Belediye Başkanımız Dr.Nevzat Çimenoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, Belediye Başkanımız Dr.Nevzat Çimenoğlu'nu kutlayarak görevinde başarılar diledi. Emeklilerin sorunları üzerine de fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Tüm İşçi Emeklileri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, emeklilerin durumunun hiç iyi olmadığını ve ekonomik olarak çok zor durumda olduklarını ifade etti. Türkiye çapında faaliyet gösteren ve çok sayıda şubeleri bulunan büyük bir dernek olduklarını belirten Çalışkan, Alaplı'ya da yeni Dernek Yönetim Kurulu'nu oluşturmak için geldiklerini, oluşturulan yeni yönetim kurulunun görevine başlayacağını bildirdi.
Belediye Başkanımız Dr.Nevzat Çimenoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Belediye Başkanımız Çimenoğlu, Alaplı'nın emekli ağırlıklı bin kent olduğunu ve çoğu ailenin emekli maaşıyla geçimini sağlamaya çalıştığını belirterek, emeklilerin yaşam şartlarının zorluğunun farkında olduklarını ifade etti. Belediye olarak emeklilerin sorunlarının çözümüne yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Dr.Nevzat Çimenoğlu, Derneğin yeni oluşturulan Alaplı Şubesi Yönetim Kurulu'nu da tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi."