Kdz.Ereğli Osmantepe mevkiinde 4 gündür kayıp olan 2 çocuk babası Erçin Çetin?in cesedi bulunmuştu. Olay ile ilgili yapılan titiz çalışmalar sonucunda Erçin Çetin?i silahla vurarak öldüren kişinin ilişkisi olduğu iddia edilen K.D.?nin 19 yaşındaki kardeşi R.D. olduğu tespit edildi. Mahkemeye çıkartılan zanlı R.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alınan bilgilere göre av tüfeği ile yakın mesafeden ateş ederek öldürülen E.Ç.?in görüştüğü belirtilen K.D.?nin kardeşi 19 yaşındaki R.D. yapılan sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf ettiği belirtildi. Kayıp olan K.D.?nin görülmesi durumunda yetkililere ihbarda bulunulması istendi.

 

OLAY NASIL OLMUŞTU

Yeşiltepe?de ikamet eden ve 4 gün yeğeni Ömer Çetin'le kendisine ait araçla gezdikten sonra akşam saatlerinde yeğenini evine bırakan 2 çocuk babası Erçin Çetin'den (27) bir daha haber alınamadı. Çetin'in ailesi, emniyet ekiplerine ihbarda bulundu. Emniyet ve jandarma ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda Erçin Çetin'e ait araç Osmantepe mevkiinde yanmış olarak bulundu. Ömer Çetin'in polise verdiği ifadede, Erçin Çetin ile dolaştıklarını ve akşam saat 20.00 sıralarında kendisini eve bıraktığını söyledi. Ömer Çetin ayrıca, Erçin Çetin'in evden ayrılırken "Dönmezsem beni merak etmeyin" dediğini belirtti. Araç üzerinde yapılan incelemede Erçin Çetin'in cep telefonu bulunurken, telefonun da araçla birlikte yandığı belirlendi.  

 

YANAN ARACIN YANINDA

Erçin Çetin'in ağabeyi Fikret Çetin, kardeşinin hiç kimseyle kavgası olmadığını ve bildikleri kadarıyla etrafa borcu olmadığını söyledi. Kardeşinin bir an önce sağ olarak bulunmasını istediğini dile getiren Çetin, "Kardeşim ne olursun geri dön. Ya da sağ olduğunu bildir. Senden tek isteğim bu" dedi.  

Erçin Çetin'in evden ayrıldıktan sonra K.D. isimli bir kadınla buluştuğu iddia edilirken Erçin Çetin'in cesedi yanan aracın 250 metre kadar ilerisinde bulundu.